بهترین روش کسب درآمد از سایت های خارجی (قسمت دوم)

لذت کسب درآمد از سایت های خارجی و به دلار بر کسی پوشیده نیست. مخصوصاً با افزایش شدید قیمت ارز در ایران، کسب درآمد دلاری میتواند تحول بزرگی در وضعیت مالی افراد ایجاد کند. در قسمت اول مقالهی قبل (لینک قسمت اول داده شود) دربارهی اهمیت این موضوع صحبت کردیم و برخی از راههای کسب درآمد از سایت های خارجی را معرفی کردیم. بهترین روش برای این نوع کسب درآمد را انتخاب شغلها فریلنسری و بهرهجویی از مهارت خاصی که دارید، یاد کردیم. همچنین چندین مورد از بهترین سایتهایی که میتوانید از طریق آنها میتوانید، کار به شکل دورکاری بگیرید و به دلار هزینهی کارتان را دریافت کنید نیز معرفی کردیم. از جمله سایتهای:
- وبسایت ENVATO
- وبسایت PeoplePerHour
- سایت Upwork
- سایت com
اما هزاران وبسایت مطرح برای کسب درآمد از سایت های خارجی وجود دارد که بسیار فعال هستید. در ادامه میخواهیم به معرفی برخی دیگر از این وبسایتها بپردازیم. پس با تا انتهای مقاله همراه باشید. فقط یادتان باشد که با توجه شرایط سیاسی ایران و تحریمها، اکثر این سایتها به ایران خدمات نمیدهند و نباید اجازه دهید که آنها متوجه شوند که شما از ایران ثبتنام کردهاید! پس از فیلترشکن برای اتصال به سایتها استفاده کنید.
وبسایت Guru.com:
وبسایت Guru از سایتهای قدیمی است که در سال ۱۹۹۸ در پنسیلوانیا آمریکا شروع به کار نمود. Guru در سال ۲۰۱۹ به عنوان سایتی مشهور بود که برای خانهها، نظافتچی آنلاین پیدا میکرد. وصل کردن ایده مهارتها به افراد مورد نیاز آنها کم کم در این سایت گسترش پیدا کرد و Guru را به سایتی فریلنسری در همهی زمینهها تبدیل نمود. این سایت هم اکنون بالغ بر 800 هزار مشتری در سرتاسر دنیا دارد و رقمی نزدیک به 250 میلیون دلار درآمد برای فریلنسرهای عضو خود بدست آورده است! شغلهایی که در Guru شانس کسب درآمد از سایت های خارجی دارند، عبارت هستند از:
- تجارت و حسابداری
- پشتیبانی تلفنی و منشی
- طراحی، معماری و طراح صنعتی طراحی صنعتی و معماری
- مشاورین حقوقی و وکیلها
- برنامه نویسها و توسعهدهندگان وب
- تولید محتوا و مترجمی
- هنرمندان
- بازاریابهای آنلاین
شاید برایتان جالب باشد که بدانید در این سایت به مدلهای مختلفی میتوانید، دستمزد بگیرید:
پروژه Hourly یا ساعتی که در آن کارفرما بر اساس ساعت کاری که انجام میدهید، حقوق میگیرید.
پروژه Recurring Payment که کارفرما با استخدام شما، بصورت هفتگی یا ماهانه به شما دستمزد پرداخت میکند.
پروژه Fixed Price که کارفرما بر اساس نرخ مشخص از قبل تعیین شده، بابت انجام آن پروژه پول پرداخت میکند.
پروژه Task-Based که در آن کارجو هر تعداد کار را را که بتواند انجام میدهد و مشتری مجموع تعداد کارها را محاسبه کرده و بر طبق آن پرداخت را انجام میدهد.
از لینک زیر میتوانید وارد سایت Guru شوید و به عنوان فریلنسر در آن ثبتنام کنید. یادتان نرود که فیلترشکن خود را روشن کنید.
کسب درآمد از سایت های خارجی با وبسایت Fiverr:
فایور یک وبسایت بین المللی فریلنسری برای فروش خدمات، کار است. اما خب دلیل اینکه اسم این شرکت فایور (فایو یا 5) است این است که قیمت خدمات عرضه شده در این سایت از 5 دلار شروع میشود. فایور در سال 2009 شروع به کار نمود و اگر در تولید محتوا و نوشتن، ترجمه، طراحی و توسعه سایت، ساخت و ادیت ویدیو، برنامه نویسی و خدمات دیگری از این قبیل که به شکل دورکاری و دیجیتال قابل انجام هستند، مهارت داشته باشید، در این سایت خواهید توانست پروژههای خوبی پیدا کنید. به خدماتی که در Fiverr ارائه میشوند، گیگ میگویند.
نکتهی جالب دربارهی سایت فایور این است که این سایت هم اکنون بین 150 وبسایت برتر دنیا قرار دارد و همچنین در سال 2013 جزو یکی از صد سایت محبوب در آمریکا بوده است. به شما پیشنهاد میکنم حتماً به این سایت سر بزنید تا با گیگهای جالبی که در آن رد و بدل میشود، آشنا شوید. مثلاً فردی در آن اعلام آمادگی میکند که میتواند، متن مورد نظرتان را با صدایی شبیه به صدای اوباما بخواند!! البته برای استفاده از خدمات سایت فایور، پیشنهاد میکنم که شماره موبایل بین المللی داشته باشید یا تهیه کنید.
وبسایت 99designs:
خب در این قسمت میخواهیم از یک وبسایت فریلنسری مخصوص طراحان و گرافیستها صحبت کنیم. شرکت 99designs شعبههای زیادی در دنیا دارد ولی شروع کار آنها در استرالیا بوده است.
جالب است بدانید که در وبسایت 99designs مسابقات زیادی نیز انجام میشود که در گروهای زیر دستهبندی شدهاند:
- طراحی بنر و آگهی
- طراحی کالا و لباس
- گرافیک و تصویر
- بسته بندی محصولات و برچسب
- طراحی جلد کتاب و مجلات
- طراحی لوگو
- طراحی وب
- طراحی اپلیکیشن
اگر طراح هستید و به دنبال کسب درآمد از سایت های خارجی هستید، پیشنهاد میکنم با کلیک در اینجا به سایت 99designs سر بزنید.
وبسایت Proz.com، یک روش کسب درآمد از سایت های خارجی برای مترجمان:
یکی از قابلیتهای قابل توجه این سایت این است که دارای یک انجمن مجازی از مترجمان است که اگر بتوانید عضو آن شوید، میتوانید هویت حرفه ای خود را نیز به عنوان یک مترجم، در اینترنت برای همه انتشار دهید و با توجه به آن پیشنهادات شغلی را جذب نمایید. ثبتنام در سایت Proz رایگان بوده و اینجا میتوانید وارد آن شوید. اگر زبان خاصی را بلد هستید، پس فرصت کسب درآمد از سایت های خارجی با یاسن وبسایت را از دست ندهید. البته سایتهای دیگری هم برای فعالیت فریلنسری شما وجود دارد که یکی دیگر از آنها در پاراگراف بعدی به شما معرفی میکنم.
وبسایت translated.net:
سایت translated با سرمایهی 100 دلار شروع به کار نمود و اکنون بیش از 100 هزار دلار برای افراد درآمدزایی کرده است. مترجمهایی که در این سایت ثبتنام میکنند با درخواست کارهایی در زمینههای مختلف از تکنولوژی گرفته تا ترجمه زیرنویس فیلم مواجه خواهند شد. این سایت به نوعی پاتوث مترجمان از سرتاسر دنیا است و پیشنهاد میکنم اگر حوصله و توانایی ترجمه کردن دارید، برای به دست آوردن درآمد از سایت های خارجی به این وبسایت نیز حتماً سر بزنید.
در این مقاله بهترین و مشهورترین وبسایتهایی که از آنها میتوانید درآمد دلاری کسب کنید را به شما معرفی نمودیم. امیدوارم با توجه به تواناییهایی که دارید، موفق به کسب درآمد از آنها شوید.